Welkom

Welkom bij Corel VideoStudio, de verrassend creatieve videobewerkingssoftware waarmee u indrukwekkende videoprojecten kunt maken, ongeacht uw vaardigheidsniveau. Corel VideoStudio biedt een volledige set gereedschappen waarmee u video-, diashow- en multimediaprojecten kunt vastleggen, bewerken en delen.
Welke functies beschikbaar zijn, hangt af van de versie van uw software. Zie http://videostudiopro.com/compare voor meer informatie.
Dit gedeelte bevat de volgende onderwerpen:
Nieuwe functies in Corel VideoStudio X10
Systeemvereisten
Hardwareversnelling
Voorbereiding voor videobewerking
De toepassing installeren en verwijderen
De toepassing starten en afsluiten
De toepassing bijwerken
Ondersteuningsdiensten van Corel
Over Corel