Welkom : Systeemvereisten

Systeemvereisten
Voor optimale prestaties van Corel VideoStudio moet u nagaan of uw systeem voldoet aan de aanbevolen specificaties. Houd er rekening mee dat voor bepaalde indelingen en functies speciale hardware en software is vereist (zoals aangeduid).
Een internetverbinding is vereist voor installatie, registratie en updates. Registratie is vereist voor productgebruik.
Windows 10, Windows 8, Windows 7, 64-bits besturingssysteem sterk aanbevolen
Intel Core i3 of AMD A4 3,0 GHz of hoger
Intel Core i5 of i7 1,06 GHz of hoger vereist voor AVCHD- en Intel Quick Sync Video-ondersteuning
Intel Core i7 of AMD Athlon A10 of hoger voor UHD, het bewerken van opnamen van meerdere camera's of 360°-video
4 GB RAM of hoger, meer dan 8 GB sterk aanbevolen voor UHD of het bewerken van opnamen van meerdere camera's of van 360°-video
Minimaal 256 MB VRAM, 512 MB of hoger aanbevolen voor hardwareversnelling van decodering
Voor HEVC-ondersteuning (H.265) is Windows 10 en ondersteunende pc-hardware of een compatibele grafische kaart vereist
Minimale schermresolutie: 1024 x 768
Met Windows compatibele geluidskaart
Minimaal 8 GB hardeschijfruimte voor volledige installatie
Optie om digitale versie te downloaden als er geen dvd-romstation beschikbaar is voor installatie
Accessoires
Dvd-brander voor het maken van dvd's en AVCHD-schijven
Invoeropties
Opnemen vanaf DV-, HDV- en Digital8-camcorders of videorecorders (FireWire-poort vereist)
Vastleggen van analoge camcorders met een compatibele analoge vastlegkaart
Vastleggen vanaf USB-vastlegstations, pc-camera's, webcams
Importeren vanaf AVCHD- en andere op bestanden gebaseerde camcorders, digitale fotocamera's, mobiele apparaten en schijven
Productspecificaties kunnen zonder kennisgeving of enige verplichting worden gewijzigd.
Ga voor meer informatie naar: www.videostudiopro.com