Welkom : Hardwareversnelling

Hardwareversnelling
Afhankelijk van uw hardwarespecificaties kunt u in Corel VideoStudio uw systeemprestaties verhogen door uw hardwareversnelling te optimaliseren.
Hardwaredecoderversnelling en hardware-encoderversnelling worden alleen ondersteund door Windows Vista of nieuwere versies van Windows en vereist minimaal 512 MB VRAM.
De instellingen voor hardwareversnelling wijzigen
1 Selecteer Instellingen > Voorkeuren [F6].
2 Klik op het tabblad Prestaties en selecteer de volgende opties onder Bewerkingsproces en Bestand maken:
Hardware Decoder-versnelling inschakelen — Hiermee verbetert u de bewerkingsprestaties en het afspelen van fragmenten en projecten met de videobeeldversnellingstechnologieën van de beschikbare computerhardware.
Hardware Encoder-versnelling inschakelen — Hiermee verbetert u de rendertijd die vereist is voor de productie van uw films.
Opmerking: Voor optimale prestaties moeten VGA-kaarten DXVA2 VLD-modus met Vertex en Pixel Shader 2.0 of hoger ondersteunen.
Als u wilt dat automatisch de mogelijkheden van uw systeem voor hardwareversnelling worden gedetecteerd en de optimale instellingen worden bepaald, selecteert u alle opties voor hardwareversnelling bij Prestatie-optimalisatie, inclusief Hardwareversnellingsoptimalisatie inschakelen.
Opties voor hardwareversnelling die niet in uw systeem worden ondersteund, zijn niet beschikbaar.