Welkom : Ondersteunde bestandsindelingen

Ondersteunde bestandsindelingen
De ondersteunde bestandsindelingen worden hieronder weergegeven. Raadpleeg de releaseopmerkingen voor de nieuwste informatie over ondersteunde bestanden of ga naar www.videostudiopro.com voor de nieuwste lijst in het gedeelte met systeemvereisten.
Importindelingen
Video: AVCHD, DV, HDV, AVI, MPEG-1/-2/-4, DVR-MS, DivX*, SWF*, UIS, UISX, M2T, M2TS, TOD, MOD, M4V, WebM, 3GP, WMV, niet-versleutelde DVD-titels, MOV (H.264), MKV, XAVC, MXF**, HEVC (H.265)
360° Video: Rechthoekige indeling
Audio: AC3, MP3, MPA, MOV, WAV, WMA, MP4, M4A, Aiff, AU, CDA, AMR, AAC, OGG
Afbeelding: BMP, CLP, CUR, EPS, FAX, FPX, GIF87a, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, MAC, MPO, PCT, PIC, PNG, PSD, PXR, RAS, SCT, SHG, TGA, TIF/TIFF, UFO, UFP, WMF, PSPImage, RAW-camerabestanden, 001, DCS, DCX, ICO, MSP, PBM, PCX, PGM, PPM, SCI, WBM, WBMP
Exportindelingen
Video: AVCHD, DV, HDV, AVI, MPEG-1/-2/-4, UIS, UISX, M2T, WebM, 3GP, HEVC (H.265), WMV
Apparaten: Met Apple iPod/iPhone/iPad/TV, Sony PSP/PS3/PS4, Nintendo Wii, Microsoft Xbox compatibele indelingen
Audio: AC3, M4A, OGG, WAV, WMA
Afbeelding: BMP, JPG
Blu-ray-ondersteuning
Hiervoor moet u een afzonderlijke plug-in vanuit het product downloaden
Hiervoor is een Blu-ray Disc-lezer en of -brander vereist
*MOV, DivX en SWF: QuickTime-stuurprogramma voor MOV, DivX-codec voor DivX en Flash player voor SWF zijn vereist voor gebruik van deze indelingen.
**Alleen in VideoStudio Ultimate