Overlayfragmenten : Overlayfragmenten combineren om een Ultra HD-video (4K) te maken

Overlayfragmenten combineren om een Ultra HD-video (4K) te maken
Sommige Ultra HD (4K-resolutie) video's worden gemaakt door vier full HD-bestanden te combineren die zijn opgenomen met een 4K-camera. U kunt overlaytracks niet alleen gebruiken om overlayeffecten toe te voegen, maar ook om HD-video's samen te voegen tot één Ultra HD-film (4K).
HD-bestanden samenvoegen met overlayfragmenten
1 Selecteer in de bibliotheek de mediamap met de vier HD-bestanden die u wilt samenvoegen.
Elk bestand vertegenwoordigt een kwadrant van de Ultra HD-video (4K).
2 Sleep elk bestand vanuit de bibliotheek naar een overlaytrack op de tijdlijn.
3 Pas de grootte van de overlayfragmenten aan zodat deze passen in het voorbeeldvenster.
4 Verplaats de overlayfragmenten. Zie Overlayfragmenten aanpassen voor meer informatie.
Zelfs als u de video niet hebt gerenderd, kan de Ultra HD-video (4K) als *.vsp-bestand worden geïmporteerd in een nieuw project om het bewerken te vergemakkelijken.