Audio : Auto muziek gebruiken

Auto muziek gebruiken
Met de functie Auto muziek van Corel VideoStudio kunt u hoogwaardige soundtracks samenstellen met de ScoreFitter-bibliotheek met van royalty's gevrijwaarde muziek. Muzieknummers hebben verschillende variaties zodat u de juiste sfeer voor uw videoproductie kunt instellen.
Muziek toevoegen met Auto muziek
1 Klik op de knop Auto muziek op de werkbalk.
Het venster Auto muziek wordt geopend.
2 Selecteer het gewenste muziektype in de lijst Categorie.
3 Selecteer een nummer in de lijst Lied.
4 Selecteer de versie van het nummer in de lijst Versie.
Klik op de knop Geselecteerd nummer afspelen als u de selectie wilt beluisteren .
5 Klik op de knop Toevoegen aan tijdlijn als u het gewenste nummer hebt gevonden.
Opmerking: Schakel Auto inkorten in om het audiofragment automatisch bij te snijden of in te korten tot de gewenste duur.