Basisinstellingen voor projecten : Acties ongedaan maken en opnieuw uitvoeren

Acties ongedaan maken en opnieuw uitvoeren
U kunt de laatste reeks acties die u hebt uitgevoerd tijdens het bewerken van uw film ongedaan maken of opnieuw uitvoeren.
De laatste actie ongedaan maken
Klik op de knop Ongedaan maken op de werkbalk.
De laatste actie die ongedaan gemaakt is opnieuw uitvoeren
Klik op de knop Opnieuw op de werkbalk.
U kunt het aantal niveaus voor ongedaan maken aanpassen in het dialoogvenster Voorkeuren.
U kunt ook de sneltoetsen [Ctrl + Z] en [Ctrl + Y] gebruiken om acties respectievelijk ongedaan te maken en opnieuw uit te voeren.