Painting Creator : Wisselen tussen Painting Creator-modi

Wisselen tussen Painting Creator-modi
U kunt kiezen uit twee Painting Creator-modi: animatiemodus en stilstaande modus.
Kiezen tussen de Painting Creator-modi
Klik op een van de volgende knoppen:
Animatiemodus — hiermee kunt u volledige schildersessies opnemen en uw werk integreren in de tijdlijn.
Stilstaande modus — hiermee kunt u afbeeldingsbestanden maken met verschillende sets van hulpmiddelen zoals in alle andere digitale beeldbewerkingsprogramma's.
Opmerking: Painting Creator wordt standaard gestart in de animatiemodus.
De duur van een standaardfragment wijzigen
1 Klik op de knop Voorkeuren .
Het dialoogvenster Voorkeuren verschijnt.
2 Verhoog of verlaag op het tabblad Algemeen de Standaardduur macro's.
Opmerking: Klik op OK.