Liveschermopname : Een project voor scherm vastleggen starten

Een project voor scherm vastleggen starten
Het venster Liveschermopname openen
U kunt een van de volgende acties uitvoeren:
Klik in de werkruimte Vastleggen op Liveschermopname om de werkbalk Liveschermopname te openen. Het hoofdvenster van Corel VideoStudio wordt geminimaliseerd op de achtergrond en de werkbalk Liveschermopname wordt weergegeven.
Klik op Scherm vastleggen onder Opnemen/vastleggen optie .
Selecteer Liveschermopname in de lijst met programma's in het menu Start of klik op de programmategel in het scherm Start.
Het frame voor het vastleggebied omvat standaard het hele scherm en wordt samen met de werkbalk Liveschermopname weergegeven.
Basiskenmerken van de werkbalk Scherm vastleggen

Onderdeel
Beschrijving
1 — Opnamekader
Geeft het schermgebied op dat moet worden vastgelegd (blauwe omtrek met knooppunten). Dit omvat standaard het volledige scherm.
2 — Opnameknoppen
De knoppen waarmee u het vastleggen van het scherm bestuurt.
3 — Afmetingen van opnamekader
Het actieve programma dat wordt vastgelegd en de exacte afmetingen van het vast te leggen gebied in de vakken Breedte en Hoogte.
4 — Instellingen (standaardweergave)
Hiermee kunt u instellingen voor bestanden, audio, weergave en sneltoetsen opgeven.