FastFlick : Een sjabloon selecteren (FastFlick)

Een sjabloon selecteren (FastFlick)
FastFlick beschikt over verschillende sjablonen met uiteenlopende thema's.
Een sjabloon selecteren
1 Klik op het tabblad Uw sjabloon selecteren
2 Selecteer een thema in de vervolgkeuzelijst.
U kunt alle thema's weergeven of een specifiek thema uit de lijst kiezen.
3 Klik op een sjabloon uit de lijst met miniaturen.
4 Als u een voorbeeldweergave wilt bekijken, klikt u op de knop Afspelen .
De geselecteerde sjabloon wordt gemarkeerd met een oranje vlak. De sjabloonminiatuur wordt ook weergegeven op het tabblad Uw sjabloon als u de andere tabbladen opent.
Als u VideoStudio X9 of hoger heeft, kunt u uw eigen FastFlick-sjablonen maken.