Media bewerken : Bijgesneden fragmenten opslaan

Bijgesneden fragmenten opslaan
Wanneer u wijzigingen aanbrengt (dat wil zeggen, na het automatisch opsplitsen van fragmenten met Splitsen op scène, het extraheren van fragmenten met Video multi-bijsnijden of het handmatig bijsnijden van fragmenten), komt het vaak voor dat u een definitieve wijziging wilt aanbrengen in het fragment en het bewerkte bestand wilt opslaan. Corel VideoStudio geeft u een veiligheidsmarge door de bijgesneden video in een nieuw bestand op te slaan en het originele bestand niet te wijzigen.
Een bijgesneden fragment opslaan
1 Selecteer een bijgesneden fragment in de Storyboardweergave, de Tijdlijnweergave of de bibliotheek.
2 Klik op Bestand > Bijgesneden video opslaan.