Basisinstellingen voor projecten : Projecten opslaan

Projecten opslaan
U kunt projecten opslaan en deze in een later stadium bewerken of voltooien. Om te voorkomen dat u werk verliest, kunt u instellen dat het project met regelmatige tussenpozen automatisch wordt opgeslagen.
uw project opslaan
Klik op Bestand > Opslaan [Ctrl + S].
Opmerking: Corel VideoStudio-projectbestanden worden opgeslagen in de bestandsindeling *.vsp. HTML5-videoprojecten worden opgeslagen in de bestandsindeling *.vsh.
Uw werk automatisch opslaan
1 Klik op Instellingen > Voorkeuren en klik op het tabblad Algemeen.
2 Kies Project automatisch opslaan elke en geef het tijdsinterval tussen de opslagbewerkingen op.
Opmerking: Deze instelling is standaard ingesteld op 10 minuten.
Sla uw project regelmatig op om te voorkomen dat uw werk verloren gaat.