Basisinstellingen voor projecten : Projecten opslaan met Smart Package

Projecten opslaan met Smart Package
Het inpakken van een videoproject is handig als u een back-up van uw werk wilt maken of uw bestanden wilt overzetten om deze te delen of te bewerken op een laptop of een andere computer. U kunt uw project ook verpakken als een gecomprimeerde map (zip) of het voorbereiden voor onlineopslag met behulp van de compressietechnologie van WinZip die geïntegreerd werd in de functie Smart Package.
Projecten opslaan met Smart Package
1 Klik op Bestand > Smart Package en kies ervoor om uw project te verpakken als een map of Zip-bestand.
2 Geef achtereenvolgens het Pad naar map, de Naam projectmap en de Naam projectbestand op in de daarvoor bestemde vakken.
Als u tracker- of diskinstellingen wilt toevoegen, schakelt u het desbetreffende selectievakje in.
3 Klik op OK.
U moet uw project opslaan voordat u Smart Package gebruikt.