Opnamen van meerdere camera's bewerken : De bronbestanden voor multicameraprojecten beheren

De bronbestanden voor multicameraprojecten beheren
U kunt Bronbeheer gebruiken om video- en audioclips toe te voegen vanaf de tracks in uw multicameraproject. U kunt ook informatie over de clips weergeven, zoals de duur van de clip, de locatie van de clip, en u kunt tracks vergrendelen en ontgrendelen.
Clips toevoegen, verwijderen of beheren met Bronbeheer
1 Klik in de linkerbovenhoek van de tijdlijn op de knop Bronbeheer .
2 Voer in het dialoogvenster Bronbeheer een van de volgende handelingen uit:
Klik op de knop Vergrendelen/ontgrendelen van een track om een track te ontgrendelen voor bewerking of om een track te vergrendelen, zodat deze niet kan worden bewerkt.
Als u een clip wilt toevoegen aan een track, selecteert u een track, klikt u op de knop Clips toevoegen , navigeert u naar de clip die u wilt toevoegen en klikt u op Openen. De clip wordt weergegeven in de genummerde lijst voor de track.
Als u clips wilt verwijderen uit een track, selecteert u een track, schakelt u het selectievakje in naast de clips die u wilt verwijderen in de lijst met clips voor de track en klikt u op de knop Verwijderen .