Opslaan en delen : Videobestanden maken van een gedeelte van een project (bijgesneden)

Videobestanden maken van een gedeelte van een project (bijgesneden)
Bij elk van de categorieën voor delen, kunt u een video maken van een gedeelte van uw project, in plaats van het hele project. U kunt dit doen met behulp van de Bijsnijdmarkeringen onder het Voorbeeldvenster en door het selectievakje Alleen voorbeeldbereik maken in te schakelen.
Raadpleeg Het Spelerpaneel gebruiken voor meer informatie over het Spelerpaneel.
Een videobestand van een bijgesneden gedeelte maken
1 Klik in de werkruimte Delen op een categorie voor delen, klik vervolgens op een uitvoeroptie en selecteer de gewenste instellingen.
2 Zorg dat het selectievakje Alleen voorbeeldbereik is ingeschakeld.
3 Klik in het weergavevenster op Project.
4 Selecteer een bereik door de oranje Bijsnijdmarkeringen te verschuiven naar de gewenste begin- en eindpunten.

Alleen het gedeelte tussen de oranje Bijsnijdmarkeringen wordt gerenderd.
5 Klik rechtsonder in de hoek van de werkruimte Delen op Starten.