Painting Creator : Afbeeldingen en animaties maken

Afbeeldingen en animaties maken
In het venster Painting Creator kunt u animaties opnemen of stilstaande beelden vastleggen. U kunt uw animaties weergeven en deze omzetten in stilstaande beelden. Als u andere penseelstreken wilt, kunt u de instellingen voor uw penselen aanpassen. U kunt ook een afbeelding als referentie gebruiken terwijl u tekent.
Een schilderanimatie opnemen
1 Klik op Opname starten.
2 Met de verschillende sets van penselen en kleuren schildert u uw stilstaand beeld op het canvas of in het voorbeeldvenster. Klik op de knop Opname stoppen wanneer u klaar bent.
Opmerking: Uw schilderanimatie wordt automatisch opgeslagen in de Galerij.
Een stilstaand beeld schilderen
Met de verschillende sets penselen en kleuren schildert u uw stilstaande beeld op het canvas of in het voorbeeldvenster. Klik op de knop Momentopname wanneer u klaar bent.
Opmerking: Uw schilderij wordt automatisch opgeslagen in de Galerij.
Uw schilderanimaties afspelen
Klik op een miniatuur van een animatie in de Galerij en klik op de knop Afspelen .
Uw animatie omzetten in een stilstaand beeld
Klik in de Galerij met uw rechtermuisknop op de miniatuur van uw animatie en selecteer Wijzig animatie-item naar stilstaand.
Opmerking: U kunt het stilstaande beeld als begin- of eindfragment van uw animatie gebruiken.
Uw penseelinstellingen opgeven
1 Klik op de knop Instellingen .
2 Wijzig de penseeleigenschappen voor de gewenste penseeldikte.
Opmerking: Opties verschillen voor elk schildergereedschap.
3 Klik op OK.
Een referentieafbeelding gebruiken
Klik op de knop Optie achtergrondafbeelding , waarna het dialoogvenster Optie achtergrondafbeelding wordt geopend. Stel de volgende opties in:
Standaard achtergrondkleur gebruiken — hiermee kunt u een effen achtergrondkleur voor uw schilderij of animatie instellen.
Huidige afbeelding op tijdlijn — maakt gebruik van het videoframe dat momenteel op de tijdlijn wordt weergegeven.
Afbeelding aanpassen — hiermee kunt u een afbeelding openen en als achtergrond gebruiken voor uw schilderij of animatie.