Vastleggen en importeren : Digitale video (DV) vastleggen

Digitale video (DV) vastleggen
Als u DV (Digital Video) in de originele indeling wilt vastleggen, selecteert u DV in de lijst Formaat in het Optiepaneel. Hierdoor wordt de vastgelegde video opgeslagen als DV AVI-bestand (.avi).
U kunt ook gebruikmaken van de optie DV Quick Scan om DV-video DV AVI Type-1 en Type-2 vast te leggen.
Wanneer u DV vastlegt, klikt u op Opties in het Optiepaneel en selecteert u Video-eigenschappen om een menu te openen. In het huidige profiel kunt u kiezen of u DV wilt vastleggen als DV Type-1 of DV Type-2.