Vastleggen en importeren : Scènes scannenen splitsen

Scènes scannenen splitsen
Eén DV-band kan video's bevatten die zijn vastgelegd op verschillende tijdstippen. Corel VideoStudio detecteert deze segmenten automatisch en slaat ze op als afzonderlijke bestanden.
Scènes in uw video zoeken
Versleep de Shuttleknop om met verschillende snelheden vooruit en terug te gaan door het beeldmateriaal.
Splitsen op scène gebruiken
1 Klik in de werkruimte Vastleggen op de knop Video vastleggen.
2 Schakel de optie Splitsen op scène op het Optiepaneel voor Video vastleggen in. Corel VideoStudio zoekt automatisch naar scènes op basis van de opnamedatum en -tijd en legt deze vast in afzonderlijke bestanden.