Overlayfragmenten : Beweging toepassen op een overlayfragment

Beweging toepassen op een overlayfragment
Beweging toepassen op een overlayfragment
1 Op het tabblad Kenmerk selecteert u onder de optie Richting/Stijl de richting en stijl aan de hand waarvan het overlayfragment naar of van het scherm beweegt.
2 Klik op een specifieke pijl om aan te geven waar u het fragment in de film wilt laten beginnen en eindigen.
U kunt het fragment draaien of in- en uitfaden.
Pauzeduur bepaalt hoe lang de pauze in het aangegeven gebied duurt voordat het fragment van het scherm verdwijnt. Als u beweging hebt toegepast op het overlayfragment, versleept u de snijmarkeringen om Pauzeduur in te stellen.