Media bewerken : Videofragmenten toevoegen

Videofragmenten toevoegen
U kunt videofragmenten op verschillende manieren op de tijdlijn invoegen:
Selecteer een fragment in de bibliotheek en sleep dit naar de video- of overlaytrack. Houd [Shift] ingedrukt als u meerdere fragmenten wilt selecteren.
Klik met de rechtermuisknop op een fragment in de bibliotheek en selecteer Invoegen in: Videotrack of Invoegen in: Overlaytrack.
Selecteer een of meer videobestanden in Windows Verkenner en sleep deze naar de video- of overlaytrack.
Als u een fragment rechtstreeks wilt invoegen op de video- of overlaytrack, klikt u met de rechtermuisknop op de tijdlijn, selecteert u Video invoegen en bladert u naar de video die u wilt gebruiken
In Corel VideoStudio worden 3D-mediafragmenten ondersteund. U kunt 3D-mediafragmenten labelen zodat u ze snel kunt vinden en kunt bewerken met 3D-bewerkingsfuncties. Zie Bestanden als 3D labelen voor meer informatie.
Naast videobestanden kunt u ook video toevoegen vanaf dvd-schijven.