Titels en ondertitels : Titels toevoegen met behulp van de bibliotheek

Titels toevoegen met behulp van de bibliotheek
Als de categorie Titel actief is in de bibliotheek, kunt u titels toevoegen. U kunt een of meer eenvoudige titels toevoegen of standaardinstellingen gebruiken om geanimeerde titels toe te voegen, zoals rollende credits aan het einde van uw film. U kunt ook aangepaste instellingen opslaan.
Meerdere titels rechtstreeks aan het voorbeeldvenster toevoegen
1 Klik op Titel in het bibliotheekpaneel.
2 Dubbelklik op het voorbeeldvenster.
3 Selecteer op het tabblad Bewerken van het gedeelte Opties de optie Meerdere titels.
4 Gebruik de knoppen in het navigatiepaneel van het Spelerpaneel om de film te scannen en het frame te selecteren waaraan u de titel wilt toevoegen.
5 Dubbelklik op het voorbeeldvenster en voer uw tekst in.
Klik buiten het tekstvak als u klaar bent met typen.
6 Herhaal stap 4 en 5 om meer titels toe te voegen.
U kunt meerdere titels toevoegen en de kenmerken van elke titel wijzigen.
Titelfragmenten kunnen op titel-, video- en overlaytracks worden geplaatst.
Een vooraf ingestelde titel aan uw project toevoegen
1 Klik op Titel in het bibliotheekpaneel.
2 Sleep de vooraf ingestelde tekst en zet deze neer op de tijdlijn.
Opmerking: U kunt een vooraf ingestelde titel wijzigen door te dubbelklikken op het voorbeeldvenster en nieuwe tekst in te voeren. Open het Optiepaneel om de titelkenmerken te bewerken.
Uw titel als voorinstelling voor Favorieten instellen
Klik met de rechtermuisknop op de tijdlijn en klik op Aan Favorieten toevoegen. U kunt uw vooraf ingestelde titel openen vanuit de bibliotheek door Mijn favorieten te selecteren in de vervolgkeuzelijst Galerij.
Als u specifieke filteraanpassingen voor uw titel wilt opslaan, klikt u in het Optiepaneel op het tabblad Kenmerken en klikt u vervolgens, na het aanpassen van de filterinstellingen, op de knop Toevoegen aan Mijn favorieten rechts van de lijst met filters.