Opnamen van meerdere camera's bewerken : Beeld-in-beeld (BIB) toevoegen in de Multicamera Editor

Beeld-in-beeld (BIB) toevoegen in de Multicamera Editor
U kunt een BIB-effect (beeld-in-beeld) toevoegen aan uw multicameraproject. Met BIB kunt u een video afspelen in het ene deel van een scherm, terwijl de hoofdvideo op de achtergrond wordt weergegeven.
In de afbeelding hierboven ziet u het concept beeld-in-beeld (BIB) geïllustreerd.
Een BIB-effect (beeld-in-beeld) toevoegen aan uw multicameraproject
1 Na het maken van een multicameracompilatie op de Multicamera-track, klikt u op de knop Afspelen of schuift u naar de positie op de Multicamera-track waarop u een BIB-effect wilt toevoegen.
2 Klik in de tijdlijn op de cirkel op de BIB-track om de track te activeren.
De cirkel heeft een rode vulling wanneer deze actief is .
3 Klik in het multiweergavepaneel op de voorbeeldweergave van de Camera die u wilt gebruiken.
Het segment wordt toegevoegd aan de BIB-track.
4 Als u het eindpunt voor het segment wilt instellen, klikt u op de BIB-track op het einde van het segment en sleept u het naar de gewenste positie op de tijdlijn.
5 Als u een hoek voor de BIB-track wilt kiezen, klikt u op de knop BIB-positie wijzigen   op de BIB-track en kiest u de gewenste positie.
U ziet de BIB-positie in het hoofdvoorbeeldpaneel.