Audio : Een audiokanaal dupliceren

Een audiokanaal dupliceren
In audiobestanden worden de stemmen soms van het achtergrondgeluid gescheiden en in verschillende kanalen geplaatst. Door een audiokanaal te dupliceren, kunt u het geluid van het andere kanaal dempen.
Klik op de knop Geluidsmix in de werkbalk om een audiokanaal te dupliceren. Klik op het tabblad Kenmerk en selecteer Audiokanaal dupliceren. Kies welk audiokanaal u wilt dupliceren. Dit kan Links of Rechts zijn.
Bij opname van commentaarstemmen via de microfoon wordt er op slechts één kanaal opgenomen. U kunt het geluidsvolume aanpassen door deze functie te gebruiken om kanalen te dupliceren.