Leermiddelen : Het Help-systeem gebruiken

Het Help-systeem gebruiken
De Help die beschikbaar is vanuit het programma, is de meest uitgebreide informatiebron voor Corel VideoStudio. Het Help-systeem biedt twee manieren om informatie te vinden. U kunt een onderwerp kiezen op het tabblad Inhoud of op het tabblad Zoeken naar specifieke woorden en zinnen zoeken. U kunt onderwerpen uit de Help-bestanden ook afdrukken.
Online- en lokale Help
Als u met internet verbonden bent, geeft het programma de online Helpbestanden weer. Online hebt u toegang tot de meest actuele en de meest nuttige koppelingen. Als er geen internetverbinding beschikbaar is, geeft de toepassing de lokale Help weer die op uw computer geïnstalleerd is.
Het Help-systeem gebruiken
1 Voer een van de volgende handelingen uit:
Klik op Help > Help-onderwerpen.
Druk op F1.
2 Klik in het Help-venster op een van de volgende tabbladen:
Inhoud — hiermee kunt u door de Help-onderwerpen bladeren.
Zoeken — hiermee kunt u de volledige Help-tekst doorzoeken op een bepaald woord of een bepaalde zinsnede (tussen aanhalingstekens). Als u informatie over een bepaalde functie of opdracht zoekt, kunt u trefwoorden invoeren om een lijst met relevante onderwerpen weer te geven, bijvoorbeeld over Bijsnijden.