Graphics : Objecten of frames toevoegen

Objecten of frames toevoegen
Voeg decoratieve objecten of frames aan uw video's toe als overlayfragmenten.
Een object of frame toevoegen
1 Selecteer Grafisch in het paneel Bibliotheek en kies de optie Object of Frame in de vervolgkeuzelijst Galerij.
2 Selecteer een object of frame uit de bibliotheek en sleep dit op de overlaytrack in de tijdlijn.
3 Klik op het tabblad Opties om het Optiepaneel te openen.
4 Klik op het tabblad Kenmerk om de grootte en positie van het object of frame te wijzigen.
Opmerking: U kunt de grootte van een object ook wijzigen door op het object te dubbelklikken in het voorbeeldvenster en de gele grepen te verslepen.